Specijalna oprema za vojsku i policiju

O nama

Klaleda d.o.o. je tvrtka  koja može ponuditi kompletan asortiman zaštite. Cilj nam je postati vodeća tvrtka u Hrvatskoj i regij. Naša strategija je ponuditi potpuno rješenje tvrtkama na područjima zaštite, bilo da se radi o zaštiti radnika, imovine ili okoliša.
Naš prodajni tim se sastoji od stručnjaka koji već više od deset godina rade na tim poslovima te su Vam u mogućnosti ponuditi ono što vam najbolje odgovara.

Zastupnici smo za vodećih svjetskih brendova poput: Tyco - Total, 3M, Honeywell, Hebo, AJ Group (PROS), Aqualung, Korus i sl.

Naš prodajni asortiman možemo podijeliti u slijedeće grupe:

PROTUPOŽARSTVO - Sastoji se od kompletne palete vatrogasnih aparata Total, hidrantske opreme u koju ubrajamo ormariće, hidrantska i vatrogasna crijeva.

VATROGASTVO - Sastoji se od opreme koja je namijenjena u prvom redu vatrogascima. Dišni aparati, vatrogasne čizme, uniforme, kacige, rukavice i sl.

ZAŠTITA NA RADU - asortiman zaštite na radu dijeli se na: zaštita glave, zaštita dišnih organa, zaštita tijela i zaštita nogu. Zahvaljujući jakim proiozvođačima čiji smo zastupnici, u mogućnosti smo ponuditi sve oblike zaštite radnika.

ZAŠTITA OKOLIŠA - ponuda opreme za spriječavanje ekoloških havarija. Ekološki apsorbenti, odmaščivaći, brane upojne i fizičke, skimeri i ostala oprema za upijanje i prikupljanje naftnih derivata i kiselina.

RONILAČKA OPREMA - profesionalna oprema namijenjena za vojne svrhe.